MINIMUMLEEFTIJD


De minimumleeftijd die geldt voor bezoekers van Triangle festival is 18 jaar. Dit wordt gecontroleerd bij de ingang en bij twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Als je die niet hebt, kan de toegang tot het evenement worden ontzegd, ook indien je een tickets voor het festival hebt gekocht. De organisatie retourneert in dit geval geen gelden voor aangeschafte tickets.
TOEGANG INVALIDEN


Het Triangle festival is toegankelijk voor invaliden. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten en er is mogelijkheid om dichtbij Triangle festival te parkeren indien u slecht ter been bent. Neem in dat geval contact op via info@trianglefestival.nl
KLUISJES


Er wordt op Triangle festival gebruik gemaakt van E-lockers. Voor de E-lockers hoeft alleen een vast tarief te worden betaald en wordt geen borg gevraagd.
TICKETS


Er kunnen online tickets worden aangeschaft via www.trianglefestival.nl. Als het event niet is uitverkocht, zijn er tickets verkrijgbaar bij de ingang. Dit zal vooraf duidelijk worden gecommuniceerd via de website en social media. We raden aan om je E-ticket uit te printen en mee te nemen aangezien dat ten goede komt aan de doorstroom en wachttijden bij de hoofdingang. Tickets kunnen worden gescand vanaf een mobiele telefoon, maar zorg er in dat geval wel voor dat je jouw ticket klaar hebt staan op je mobiele telefoon en dat de helderheidinstellingen op maximaal staan.
MUNTEN


Er kunnen op Triangle festival munten worden gekocht. Munten kunnen worden aangeschaft door middel van contant geld of via een pinautomaat. In de locatie zelf kan enkel en alleen met munten worden betaald.
SIGARETTEN


Tijdens Triangle festival zullen er sigaretten worden verkocht.
ETEN EN DRINKEN


Tijdens Triangle festival zijn er voldoende mogelijkheden om eten en drinken aan te schaffen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee naar Triangle festival.
TOILETTEN


Er wordt gezorgd voor voldoende toiletten tijdens Triangle festival. Bij de toiletten zal stromend water aanwezig zijn.
MEDICIJNEN


Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen mits er een officiële doktersverklaring kan worden getoond en de medicijnen in de originele verpakking worden meegenomen.
GEHOOR


Gehoorschade is makkelijk op te lopen wanneer je lange tijd in een omgeving met harde geluiden begeeft. Tijdens Triangle festival worden geluidsniveaus van boven 95db bereikt. Het is daarom sterk aan te raden om gehoor bescherming te dragen en je oren regelmatig voldoende rust te geven. Er zullen oordoppen verkrijgbaar zijn op locatie.
LOST & FOUND


Na 4 Juli 2020 kan voor gevonden voorwerpen contact worden opgenomen met de organisatie via info@trianglefestival.nl
KLACHTEN


Wij proberen overlast voor omwonenden en bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Klachten kunnen worden gemeld via het klachtenformulier op de website. Bij vertraagde reactie vragen wij om uw begrip in verband met de drukte in aanloop naar, tijdens en na het festival. Wij proberen iedere klacht uiteraard in behandeling te nemen.
CONTACT


Voor andere vragen en persverzoeken kan contact worden opgenomen met de organisatie via info@trianglefestival.nl

info.png
attend_facebook.jpg

LOCATIE


Navigeeradres auto’s/parkeren: Roel Langerakpark Energieweg 2 3041JC Rotterdam
PENDELBUSSEN


Informatie volgt z.s.m.
MET DE TAXI


Informatie volgt z.s.m.
MET DE AUTO


Ben je van plan om met de auto te reizen dan raden we aan om te carpoolen. Dit komt de doorstroom ten goede, zorgt voor minder langere wachttijden en is beter voor het milieu.
MET HET OV


Plan via 9292OV je reis naar Energieweg 2, Rotterdam.

locatie.png
planten_transparant.png